Gyakori kérdések

Mi az a VR?

A Virtuális Valóság egy számítógép által generált környezetbe tesz bele téged. Úgy kell elképzelni, mintha behunynád a szemed majd kinyitod, belecsöppennél a kedvenc videojátékod kellős közepébe. Harcolhatsz zombik ellen, összecsaphatsz a világ bármely pontján lévő emberekkel vagy lehetsz egy űrhajó kapitánya! Bármi és bárki lehetsz és mindez csak rád vár!

Harcolhatsz zombik ellen, találkozhatsz Darth Vaderrel, összecsaphatsz a világ bármely pontján lévő emberekkel vagy lehetsz egy középkori íjász! Bármi és bárki lehetsz és mindez csak rád vár!

Mennyivel érkezzek előbb?

A lefoglalt időpontod előtt maximum 5 perccel érdemes előbb megérkezni, hogy kényelmesen ki tudd választani a játékot. Viszont kérlek ennél hamarabb ne érkezz meg hozzánk, mert kicsi a terem. 🙂 

Tudunk együtt is játszani, nem csak külön-külön?

Természetesen, ha a játék támogatja, miért ne játszanátok együtt? 🙂

HÁNY ÉVES KORTÓL AJÁNLOTT?

A mi személyes tapasztalatunk és véleményünk, hogy 7 éves kor felett értik meg a gyerekek a játékok lényegét.

módosíthatom vagy lemondhatom az időpontom?

Igen, ne aggódj. Minden időpontot rugalmasan kezelünk, nem kell előleget fizetned, sőt, az utolsó pillanatban is lemondhatod a dolgot, nem számolunk fel ezért semmilyen költséget sem neked.

BÁRMIKOR JÖHETEK HOZZÁTOK?

Időpontfoglalás minden esetben szükséges! Ajándékutalvány vásárlása esetén is fontos, hogy egyeztessünk időpontot mielőtt eljössz hozzánk, mert nyitva tartási időn belül is csak akkor vagyunk itt ha van foglalás.

TI IS KI TUDTOK JÖNNI HOZZÁM?

Ha otthonodban vagy egy általad választott helyszínen szeretnéd barátaidat vagy kollégáidat köszönteni és szórakoztatni, akkor a mi szolgáltatásunk segítségével ezt könnyedén megteheted.
Legyen szó csapatépítőről, céges vagy magán buliról, napközis táborról, mi minden helyzetre tudunk megfelelő VR élményt biztosítani számotokra. Segítőkként végig ott leszünk veletek, hogy tényleg zökkenőmentes legyen a parti.