IDŐPONTFOGLALÁS SZÜKSÉGES!

VR SZABADULÓSZOBA

JÁTÉKAINK

ARCHER

Szeretted volna valaha kipróbálni magad az íjászatban? Álmodoztál már arról, hogy középkori hős leszel? Fogj egy íjat és egyedül vagy társaiddal védd meg a várat a támadó orkoktól, sárkányoktól!

SMASH POINT

Merülj el egy rajzfilm stílusú világban, lődd le ellenfeled a legmenőbb új fegyverekkel. A Smash Point egy versengő, többjátékos VR-játék. A játék mindenki-mindenki ellen módban játszódik, így a móka sosem ér véget, mert senki sem hal meg sokáig. A körök száma 10, egy kör hossza 5 és 7 perc között állítható be. Az a játékos nyer, aki a legtöbb pontot gyűjti. A játékban akár 4 játékos is részt vehet. 12 karakter van a Smash Pointban, így mindenki megtalálhatja a kedvencét.

ARVI ARENA

Az Arena egy pörgős többjátékos lövöldözős játék, sci-fi elemekkel. Gyűlj össze csapatokba, és idézd fel az összes ismert játéktaktikát, hogy legyőzd ellenségeidet. Használd a teleport funkciókat és fedezd fel a területet, hogy bónusz tárgyakat szerezz. Csak a legügyesebb játékosok jutnak végig a játékon és szereznek győzelmet. Te is közéjük tartozhatsz. Legyél te az utolsó túlélő a futurisztikus virtuális csatában!

SURVIVAL

Egy felejthetetlen nyaralást terveztek a barátaiddal. Arra azonban nem számítottál, hogy ez egy túlélési küldetéssé válik. Villám csapott a repülőgépbe, és az lezuhant egy kis lakatlan sziget mellett a Csendes-óceánban. A pilótafülke adóvevője meghibásodott, és nem engedi, hogy ráhangolódj arra a rádióhullámra, amire szükséged van a mentőhíváshoz. Nincsenek ellátmányok, és nincs körülötted semmi más, csak a vad természet.

JUNGLE QUEST

Miközben a parkban sétálsz, egy titokzatos portálra leszel figyelmes. Egy csodálatos állatokkal teli világba kerülsz. De hogyan jutsz vissza? Ahhoz, hogy haza találj, meg kell oldanod egy sor rejtvényt és fel kell fedezned a szigetek titokzatos világait.

CHRISTMAS

A karácsony veszélyben van! A Mikulás hóviharba került, elvesztette az összes ajándékot és nem talál haza. Csak Te segíthetsz neki visszamenni az Északi-sarkra. Keresd meg az erdő legnagyobb karácsonyfáját és gyújtsd meg rajta a fényeket. Előtte azonban el kell látogatnod a mikulás házába, hogy rendbe tegyél egy pár dolgot. Miután kiderítetted, hogy a manók miért nem dolgoznak, a Mikulás legjobb rénszarvasával újraélesztheted a karácsonyt!

SIGNAL LOST

Öt órával ezelőtt váratlanul megszakadt a kapcsolat a Föld körül keringő "Asgard" titkos kutatóállomással. Már csak egy óra van hátra, amíg belép bolygónk légkörébe. Ha az állomás a Földre zuhan, az több millió áldozatot fog követelni. Te a vészhelyzeti csapat tagja vagy, amelynek helyre kell állítania az állomás rendszereinek működőképességét, ami a pálya korrigálásához szükséges. Mi rejtőzik a most élettelennek tűnő űrállomás belsőjében, és hová tűnt a legénysége? Találd meg a válaszokat, és javítsd meg a fedélzeti főszámítógépet, hogy megakadályozd a katasztrófát.

ALICE

Merülj el a valódi varázslat világába! Fel kell fedned a Szívek Királynőjének titkait, aki elvarázsolta Csodaország idejét. Igyál egy zsugorító italt, és kövesd a Fehér Nyulat a tükör mögötti világ csavaros útvesztőin keresztül, ahol minden a feje tetejére áll. Találd meg a módját, hogyan osonj át a kártyaőrökön a trükkös csapdákkal teli kastélyba, hogy legyőzd a Szívkirálynőt. Oldd fel a varázslatot a fő óratoronyról és mentsd meg Csodaországot.

SANCTUM

H.P. Lovecraft világa tele van sötét helyekkel és misztikus lényekkel, akiktől jobb, ha távol maradsz. Levelet kaptál közeli barátnődtől, Annától, aki nyomozó, és a közeli erdőkben történt rejtélyes eltűnések ügyében folytat nyomozást. A levélben a segítségedet kérte, majd soha többé nem hallottál felőle... Most a saját nyomozásodat fogod lefolytatni. Itt az ideje, hogy meglátogass egy régi, elhagyatott kolostort, ahol egy ősi istenség kultusza telepedett le, és az ügy végére járj.

HOUSE OF FEAR

Egy elhagyatott, romos faház az erdőben. Pókhálók a sarkokban, por a padlón, romos bútorok. A látszat alapján a ház már régóta elhagyatott, de ez vajon tényleg így van? Körülnézve látod, hogy az ajtók és az ablakok zárva vannak, nincs áram, és a gyertya haldokló fénye is alig elég ahhoz, hogy megvilágítsa a homályos szobát. Rémületedre rájössz, hogy csapdába estél. Valaki mintha itt lenne! Vagy csak a fény trükkje volt? Készen állsz arra, hogy legyőzd a félelmedet, és belemerülj ennek a sötét helynek a titkaiba?

HOUSE OF FEAR cursed souls

Egy elhagyatott ház... Pislákoló fények, furcsa zajok, pedig a ház teljesen üres. A házban élő lelkeknek szükségük van rád. A helyi pletykák szerint egy brutális gyilkos végzett az egész családdal és megátkozta a lelküket, amik nem szabadulhatnak a négy fal közül. Készen állsz rá, hogy a rejtvényeket megfejtve segíts a szerencsétlenül járt családon? Ha nem sikerül, a ház örökre felfalja a Te lelkedet is!

CHERNOBYL

Bárcsak megváltoztathatnánk a múltat, vagy tanúi lehetnénk azoknak az eseményeknek, amelyek megváltoztatták a világot... Lehetséges megváltoztatni a sorsot? Utazz vissza az időben, hogy megtudd, meg tudod-e változtatni a helyzetet, amelyből - úgy tűnt - nincs kiút. Mi történt a baleset éjszakáján? Mi történt utána? Találd meg a választ azokra a kérdésekre, amelyek eddig megválaszolatlanok maradtak. Csernobil szellemvárosa elmesélheti a történetét... Egy történetet, amely életekbe került. Egy katasztrófa, amely még ma is hatással van ránk...

--------------------------------------------------------

SZABADULÓSZOBA EGY KICSIT MÁSKÉPP.

Neked van már időpontod?